Twitter Facebook Instagram Youtube

Aprovació inicial de la denominació de diversos espais públics de la ciutat

Aprovació inicial de la denominació de diversos espais públics de la ciutat

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària del mes de març la denominació dels següents espais públics de la ciutat:

- Donar el nom "plaça de la Benvinguda" a l’espai públic existent a la confluència dels carrers Sant Hilari Sacalm, Vallvidrera i avinguda D’en Caritg al barri de Lloreda, atès el resultat en el procés participatiu que s’ha dut a terme.

- Donar el nom "plaça Rosa Bové" a la plaça de forma trapezoïdal entre el carrer del Progrés i carrer de la Indústria, al barri del Gorg.

- Donar el nom "plaça Alcalde Joan Blanch" a la zona verda de forma trapezoidal entre Torrent de la Batllòria i Rambla Sant Joan, al barri del Coll i Pujol.

- Donar el nom "plaça Maria Antònia Carbó" a zona verda de forma trapezoïdal en la confluència dels carrers Santa Bàrbara, Sant Gonçal i Maragall, al barri del Coll i Pujol.

- Donar el nom "plaça Aurora Bertrana i Salazar" a la zona verda de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

- Donar el nom "plaça Maria Antònia Salvà i Ripoll" a plaça de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

- Donar el nom "plaça de la Marina" a plaça de forma trapezoidal a la zona davant del Port, al barri de La Mora.

- Donar el nom «plaça de la Cros» i «pont de la Cros» a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim i el vial (pont), al barri de La Mora.

- Donar el nom "plaça Miquel Xirgu Rico" a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim, al barri de La Mora.

- Donar el nom "Camí del Puig Estela" al tram de vial entre el Torrent de Vallmajor i camí de les Guixeres, al barri de Les Guixeres.

- Donar el nom "plaça Joan Soler i Amigó" als jardins ubicats a Ca l’Amigó, al barri de Dalt la Vila.

El dictamen ha comptat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de març de 2023