Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dijous 30 de març, presentació de la nova edició de la campanya de bons de descompte “A Badalona som bons” per fomentar les compres de proximitat

La campanya es desenvoluparà durant els mesos d’abril i maig

Convocatòria de premsa

La campanya es desenvoluparà durant els mesos d’abril i maig

Demà dijous 30 de març, a les 11.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya. 9-12), tindrà lloc la presentació de la nova edició de la campanya de bons de descompte “A Badalona som bons!” per dinamitzar el comerç local. La campanya es portarà a terme durant els pròxims mesos d’abril i maig.

Després dels bons resultats obtinguts en la primera edició durant les passades festes de Nadal, ara s’impulsa novament la campanya “A Badalona som bons!” per contribuir a la promoció dels negocis locals. Les persones interessades podran obtenir un màxim de 10 bons de descompte. Cadascun d’aquests bons es podrà adquirir pagant 6 euros i tindrà un valor de compra de 10 euros, la qual cosa representarà un estalvi d’un 40%.

La presentació de la campanya anirà a càrrec del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents; del president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i de la presidenta de l’Associació de comerciants del passeig de la Salut, Núria Rodríguez.

Badalona, 29 de març de 2023