Twitter Facebook Instagram Youtube

El dijous 30 de març torna la Nit de l’Esport de Badalona

El dijous 30 de març torna la Nit de l’Esport de Badalona.

L’Espai Titus acollirà aquest acte de reconeixement als i les esportistes, equips, clubs i persones vinculades a l’esport badaloní que han tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2021-2022

La Nit de l’Esport de Badalona torna aquest 2023. La cita serà aquest dimecres 30 de març, a partir de les 19 hores, a l’Espai Titus (carrer de Ramon Martí i Alsina, 44). L’Ajuntament de Badalona reprèn aquesta celebració després de gairebé 20 anys i amb la intenció de consolidar-la com la trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat.

Es tracta d’una celebració en què es farà un reconeixement als i les esportistes, equips, clubs, directives, entrenadors i entrenadores que han tingut una actuació destacada durant la temporada esportiva 2021-2022. Hi haurà lliurament de premis i també es faran mencions especials.

El presentador de l’acte serà Aleix Parisé, periodista esportiu a 8TV i RAC1. S’han confirmat també les actuacions del guanyador de Got Talent Espanya 2022, el mag Jordi Caps, i la companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana, els Brodas Bros.

La quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha explicat: “La intenció de la Nit de l’Esport és aplegar en una gran festa la gent de l’esport de Badalona i les seves famílies perquè tothom passi una vetllada agradable, i homenatjar els èxits dels esportistes de la ciutat durant la temporada passada”.

Per assistir a la Nit de l’Esport de Badalona cal reservar invitació mitjançant correu electrònic: esports@badalona.cat

Badalona, 27 de març de 2023