Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest dissabte la iniciativa solidària de Bombers amb cor per augmentar la donació de sang

Badalona acull aquest dissabte la iniciativa solidària de Bombers amb cor per augmentar la donació de sang.

S’instal·larà una carpa a la plaça de la Plana per aconseguir sumar donacions de sang

El col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat 'Bombers amb cor' i el Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, instal·laran aquest dissabte 11 de març una carpa a la plaça de la Plana per tal que la ciutadania pugui donar sang.

En aquesta 9a edició de la campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang”, #bombersambcor, prop de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 3.500 donacions de sang. Badalona, Esparraguera i Torroella de Montgrí són aquest dissabte els primers municipis catalans que participen en aquesta nova edició de la campanya solidària.

La Carpa a la plaça de la Plana de Badalona acollirà donacions de sang en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Es pot fer la reserva prèvia en aquest enllaç:

https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/11439/badalona/11-03-2023/

Per donar sang només cal portar un document identificatiu oficial i no cal venir en dejú.

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha destacat que “aquesta és una oportunitat més perquè els badalonins i badalonines demostrin, una vegada més, la seva vessant més solidària, felicito els Bombers per aquesta iniciativa i convido la ciutadania a participar en aquest acte altruista donació de sang”.

Badalona, 9 de març de 2023