Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra aquest dimecres 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional i una manifestació unitària

Badalona celebra aquest dimecres 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb un acte institucional i una manifestació unitària.

L’acte inclourà la lectura del manifest de la jornada i es tancarà amb un concert del Cor de Dones Joves del Conservatori de Badalona

En el marc del 8M, durant tot el mes de març s’estan fent activitats feministes organitzades per l’Ajuntament i les entitats de la ciutat

Badalona commemora aquest dimecres 8 de març el Dia Internacional de les Dones amb la celebració d’un acte institucional a la plaça de la Vila i una manifestació unitària reivindicativa pels carrers de la ciutat. L’acte, que començarà a les 17.30 hores, comptarà amb la presència de representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament, inclourà la lectura del manifest de la jornada i es tancarà amb un concert del Cor de Dones Joves del Conservatori de Badalona.

Un cop finalitzi l’acte institucional, començarà des de la plaça Pompeu Fabra la manifestació organitzada per la plataforma Convocatòria manifestació unitària 8M. La marxa recorrerà els carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça de la Dona.

Els actes d’aquest dimecres 8 de març s’emmarquen en la campanya municipal “Juntes som imparables”, una iniciativa que agrupa totes les activitats feministes organitzades per l’Ajuntament i les entitats de la ciutat que es faran a Badalona durant tot el mes de març. Podeu consultar les activitats programades en el web municipal.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha animat a tots els badalonins i badalonines a participar i ha assegurat que “aquest 8 de març tornarem a omplir els carrers de Badalona sota un únic crit per continuar lluitant, juntes i imparables, per una societat millor i lliure de masclismes”.

Badalona, 7 de març de 2023