Twitter Facebook Instagram Youtube

S’editen 10.000 fullets amb la informació més destacada de la Copa del Rei Badalona 2023

S’editen 10.000 fullets amb la informació més destacada de la Copa del Rei Badalona 2023.

Els fullets mostren la ubicació dels diferents espais, els horaris dels partits i de les Fan Zones, els punts d’interès turístic, com arribar a Badalona i els serveis especials del bus gratuït que connectarà les diverses àrees

També s’han editat uns vinils perquè els establiments comercials i de restauració puguin col·locar-los de forma visible als seus aparadors amb l’eslògan Estem de Copa!

L’Ajuntament de Badalona ha editat 10.000 fullets on es recull la informació més destacada de la Copa del Rei Badalona 2023. Aquests fullets s’entregaran als visitants que passin pels punts d’informació situats a les Fan Zones i també per l’Oficina de Turisme de Badalona ubicada al Centre Cultural El Carme. També es lliuraran des de l’estand habilitat especialment a la Terminal 1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat per informar als visitants que arriben aquesta setmana per presenciar la Copa del Rei.

Es tracta d’un fullet de mida A3 que inclou un plànol on d’una forma molt gràfica es mostra la ubicació del Palau Municipal d’Esports on es jugaran els partits de la Copa del Reis i també del Poliesportiu de Llefià on es disputarà la Minicopa Endesa. També s’assenyalen altres espais on es desenvoluparan activitats destacades de caire cultural, esportiu i lúdic com són les Fan Zones; els punts d’interès turístic, els aparcaments recomanats i les zones comercials. A més, recull la informació de com arribar a Badalona i els serveis especials del bus gratuït que connectarà les diverses àrees.

Aquest fullet inclou els horaris dels partits de la Copa del Rei i de la Minicopa Endesa i també els horaris de funcionament de totes les Fan Zones del 15 al 19 de febrer: Gorg, Llefià, Centre i Montigalà; i també de La Nit de la Copa que tindrà lloc la nit de divendres a dissabte, de 23.30 a 4 hores.

Estem de Copa! - Vinils per als establiments comercials

Des d’aquest dimarts 14 de febrer, a l’edifici municipal El Viver s’estan lliurant uns vinils perquè els establiments comercials i de restauració puguin col·locar-los de forma visible als seus aparadors amb l’eslògan Estem de Copa!. Aquests vinils, que tenen una mida de 70 x 15 cm, els poden recollir els establiments que hagin decorat els seus aparadors i que hagin ambientat els seus locals amb objectes i elements relacionats amb la Copa del Rei.

Els vinils es poden passar a recollir per l’edifici El Viver sense cita prèvia fins a exhaurir els exemplars disponibles.

Badalona, 14 de febrer de 2023