Twitter Facebook Instagram Youtube

L’ambient de la Copa del Rei de bàsquet s’estén per tota Badalona

L’ambient de la Copa del Rei de bàsquet s’estén per tota Badalona.

Des del dimecres 15 i fins al diumenge 19, el veïnat i tots els visitants que arribin a la ciutat podran gaudir d’una àmplia oferta d’activitats vinculades a l’esdeveniment esportiu

La Copa del Rei de bàsquet arriba aquesta setmana a Badalona amb una gran oferta d’activitats que van més enllà de l’esdeveniment esportiu i que es duran a terme en punts distribuïts arreu de la ciutat. Des del dimecres 15 i fins al diumenge 19 de febrer, tant el veïnat com tots els visitants que arribin a la ciutat, trobaran quatre Fan Zones ubicades al Gorg, a Llefià, a Montigalà i al Centre. A més, divendres 17 la ciutat s’omplirà de música i animació amb la celebració de La Nit de la Copa al polígon de Can Ribó.

En les diferents Fan Zones hi haurà propostes relacionades amb l’esport, com petits jocs i competicions de 3×3 de bàsquet, xerrades i tallers de la mà de professionals del món esportiu i de l’entreteniment. També es podrà gaudir de concerts, xous en directe i una àmplia oferta gastronòmica.

Al costat del Palau Municipal d’Esports, seu oficial de la Copa, estarà ubicada la Fan Zone del Gorg, amb destacades accions com La Jaula de Movistar o el Jardín de las Delicias d’Endesa. En aquest punt es celebrarà dissabte 18 de febrer a les 12 hores la Trobada de les aficions, un dels moments més emotius i tradicionals de la Copa del Rei de bàsquet.

Podeu consultar tota la programació al web copadelrei.badalona.cat i els enllaços següents:

Badalona, 13 de febrer de 2023