Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona acull una conferència per promoure la salut mental en l’adolescència

El Museu de Badalona acull una conferència per promoure la salut mental en l’adolescència.

La xerrada, que se celebrarà el pròxim 15 de febrer a les 18 hores, anirà a càrrec del psicòleg Jaume Funes i s’emmarca en el Programa de Formació per a les Famílies

El pròxim dimecres 15 de febrer a les 18 hores, el Museu de Badalona acollirà la conferència "Com promoure i acompanyar la salut mental en l'adolescència". La xerrada anirà a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes i s’emmarca en el Programa de Formació per a Famílies del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona. L’acte és obert a totes les persones de la ciutat interessades en aquest tema.

En els darrers anys s’ha posat en relleu la importància de la salut mental i emocional dels infants i joves, especialment, en el moment de l’adolescència. Les mares i pares, són habitualment conscients dels riscos associats i és un aspecte que els preocupa, però que en moltes ocasions no saben com abordar-lo per manca de coneixements i eines. És per això que en aquesta conferència s’explicarà com promoure la salut mental dels infants i com acompanyar-los en aquest moment vital en el qual necessiten suport emocional i l’estima de les persones més properes.

La segona tinenta d'Alcaldia i regidora de l'Àmbit d'Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha animat el veïnat de Badalona a “participar en aquesta activitat, que pot ajudar tothom a trobar recursos per tenir una millor comunicació i saber donar suport als infants i joves”. Llauradó ha detallat que “des de la regidoria d'Educació estem preparant mesures i campanyes informatives destinades a infants i adolescents per tal de millorar la prevenció de la salut mental i promoure-la per conscienciar tant a la família com a l'entorn escolar”.

Badalona, 9 de febrer de 2023