Twitter Facebook Instagram Youtube

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona posa en marxa un nou canal d’Instagram

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona posa en marxa un nou canal d’Instagram.

Donarà resposta a les necessitats informatives dels usuaris sobre els programes, ofertes formatives i orientació en els àmbits d’ocupació i empresarials que ofereix l’IMPO

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) ha estrenat aquest dimecres un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @impobadalona. Amb aquesta acció es busca augmentar els canals de comunicació del consistori per tal d'arribar a més públic i, sobretot, oferir un altre tipus de difusió més àmplia i directa a través de les funcionalitats que ofereix Instagram en l’àmbit de l’ocupació. El nou canal donarà resposta a les necessitats informatives dels usuaris sobre els programes, ofertes formatives i orientació en els àmbits d’ocupació i empresarials que ofereix l’IMPO.

Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

- Llista comptes de Twitter: http://ajuntament.badalona.cat/llista-twitter/

- Llista comptes de Facebook: http://ajuntament.badalona.cat/llista-facebook/

- Llista comptes d’Instagram: http://ajuntament.badalona.cat/llista-instagram/

- Llista canals de Youtube: http://ajuntament.badalona.cat/llista-youtube/

Badalona, 1 de febrer de 2023