Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dijous s’estrena el joc interactiu Caçadors de Tions Badalona

Aquest dijous s’estrena el joc interactiu Caçadors de Tions Badalona.

Durant les festes de Nadal hi haurà amagats per la ciutat 27 tions que es podran trobar a través d’una aplicació mòbil

El dia 5 de gener es farà un sorteig de regals en el qual els participants que hagin trobat més tions tindran més possibilitats de guanyar

Dijous 22 de desembre s’estrena el joc Caçadors Tions Badalona, una aventura interactiva que la ciutadania podrà gaudir durant les festes de Nadal. Per fer-ho, es necessita accedir a una aplicació amb el telèfon mòbil en la qual hi ha un mapa de la ciutat amb diferents punts d’acció. L’objectiu és recórrer Badalona per trobar i caçar els tions amagats als diferents espais singulars.

En total hi haurà 27 tions amagats arreu de la ciutat que es podran aconseguir dirigint-se als punts marcats en el mapa i resolent proves i preguntes relacionades amb l’entorn on es troben. Els tions estaran repartits en tres rutes diferents: Nord, Centre i Progrés.

L’aplicació estarà oberta fins al dia 4 de gener, ja que el dia 5 es farà un sorteig de regals en el qual els participants que hagin trobat més tions tindran més possibilitats de guanyar. Concretament, per cada tres tions que es cacin, els usuaris rebran un número per al sorteig, amb un màxim de tres números per cada terminal registrada en el joc.

L’activitat Caçadors Tions Badalona està impulsada pel Departament de Comerç de l'Ajuntament de Badalona amb l'objectiu de promoure i dinamitzar el comerç de la ciutat mitjançant una proposta que uneix l'ús de les noves tecnologies i la preservació d'una de les principals tradicions nadalenques de la cultura catalana.

Podeu descarregar l’aplicació o jugar directament des del següent enllaç, que estarà actiu a partir del 22 de desembre:

- https://www.explorins.com/universe/cacadors-de-tions-badalona

Badalona, 21 de desembre de 2022