Twitter Facebook Instagram Youtube

Servei especial de recollida d’escombraries i de neteja viària durant les festes de Nadal a Badalona

Servei especial de recollida d’escombraries i de neteja viària durant les festes de Nadal a Badalona.

Els dies 24 i 31 de desembre l’horari de recollida s’avança i es farà a partir de les 15 i fins a les 22 hores

Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Badalona adequa els serveis de neteja viària i de recollida d’escombraries a les necessitats específiques d’aquestes dates.

Adaptació d’horaris

S’avança l’horari de recollida de residus de resta a tota la ciutat el 24 de desembre (nit de Nadal), i el 31 (nit de Cap d’Any), de manera que es realitzarà de 15 hores a 22 hores.

Pel que fa als carrers del barri del Centre, on la recollida es fa a través del sistema de posar i treure contenidors, la nit del 24 de desembre i del 31 de desembre no hi haurà servei de recollida d'escombraries. El servei es farà el 25 de desembre i l’1 de gener, respectivament, al matí. Es demana a la ciutadania que aquests dies es treguin les escombraries en els punts habituals on es posen els contenidors només a partir de la mitjanit.

Reforç de la recollida de residus i de la neteja viària a tota la ciutat

L’Ajuntament de Badalona reforça la recollida de residus i de la neteja viària a tota la ciutat durant les festes de Nadal:

- Des del 17 de desembre fins al 8 de gener, es reforçarà amb 2 equips la recollida de desbordaments.

- El 25 de desembre i l’1 de gener es reforçarà amb 5 equips la recollida de desbordaments.

- El 6 de gener es reforçarà amb 6 equips la recollida de contenidors de resta, envasos i de paper i cartó.

Cavalcada de Reis

El 5 de gener a la tarda dos equips reforçaran el seguiment del recorregut de la cavalcada.

Recollida d’arbres de Nadal

A partir del 7 de gener es podran deixar els arbres de Nadal, sense ornaments, al costat dels contenidors. Es podran deixar els mateixos dies i horaris que estan estipulats per a la recollida de voluminosos (la informació a cada bateria de contenidors).

L’Ajuntament de Badalona demana a la ciutadania que col·labori durant aquests dies amb aquests horaris especials i que dipositi sempre les bosses dins dels contenidors. Recordem també que és important separar els residus en origen per tal que sigui més senzill després dipositar-los al contenidor del color de la fracció corresponent.

Badalona, 20 de desembre de 2022