Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona celebra el dimecres 30 de novembre el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Badalona celebra el dimecres 30 de novembre el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

La ciutat educadora: ciutat de pau i oportunitats, és el lema de l'acte que tindrà lloc a l'Espai Betúlia que inclou música, debat i dansa

L’Ajuntament de Badalona ha organitzat el pròxim dimecres 30 de novembre, a partir de les 18 hores, un acte a l’Espai Betúlia, Centre de la paraula i les lletres, per commemorar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte constarà d’una actuació musical, un Diàleg al voltant de “la ciutat educadora” i un espectacle de dansa.

La celebració s'iniciarà amb l’actuació de Bruno Castillo, violoncel, i Mauro Castillo, contrabaix, del Conservatori Professional de Música de Badalona. A continuació es durà a terme un Diàleg sobre “La ciutat educadora: ciutat de pau i oportunitats”, a càrrec de Marta Burguet, pedagoga i professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona, i d'Emili Muñoz, professor de secundària i gestor de serveis municipals d'Educació. L'acte finalitzarà amb una actuació de l'escola de dansa Moviment2.

Badalona es va adherir al moviment ciutats educadores l'any 1990. Des de llavors, com moltes altres ciutats d'arreu del món, ha impulsat i promogut la reflexió i l'acció entorn dels 20 principis de la Carta de ciutats educadores, en el sentit que la ciutadania; els centres escolars i socioeducatius; les entitats culturals, esportives, socials; els mitjans de comunicació; les empreses, i els diferents serveis de l'administració, treballin plegats per fer créixer la seva dimensió educadora, en relació amb els infants, als joves i a la població en general.

Carta de ciutats educadores: CAT_Carta-2.pdf (edcities.org) https://www.edcities.org/ca/wp-content/uploads/sites/6/2020/12/CAT_Carta-2.pdf

Badalona, 25 de novembre de 2022