Twitter Facebook Instagram Youtube

El BCIN acull la I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat "Els professionals al centre, les persones l’objectiu" organitzada per la Fundació Badalona Capaç

La Jornada s’emmarca en les activitats organitzades pel 25è aniversari de la Fundació i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d'Alcaldia Àlex Montornès; el regidor de l’Àmbit de Protecció Social, David Torrents, i el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano

Aquest dijous 24 de novembre, el Badalona Centre Internacional de Negocis acull la I Jornada de reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu”. La jornada vol ser una trobada entre les persones usuàries, les famílies i els professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per conèixer, reflexionar i compartir bones experiències que serveixin d’inspiració per continuar avançant cap a un model de suports en comunitat.

La I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat començarà a les 9 del matí amb la benvinguda a càrrec de la directora i del vicepresident de la Fundació Badalona Capaç, Montse Cañizares i Antonio Martínez, respectivament, i del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents.

Després de les diferents taules i debats tècnics, la cloenda tindrà lloc a partir de les 16 hores, amb la presència del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano.

I Trobada d’empreses

En aquesta trobada es posarà en relleu la discapacitat com un aspecte clau de la diversitat i la inclusió en les empreses i s’analitzaran diferents experiències empresarials amb empremta social.

Donaran la benvinguda a partir de les 17 hores la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, la subdirectora general de Treball en la Diversitat de la Generalitat de Catalunya, Isabel Garcia i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

La jornada finalitzarà a les 19.30 hores amb un reconeixement i agraïment a les empreses que han col·laborat amb la Fundació Badalona Capaç al llarg d’aquests 25 anys.

Més informació: https://bdncapac.cat/jornada-de-reflexio/

La jornada coincideix amb les activitats commemoratives del 25è aniversari de Badalona Capaç i es desenvoluparà al BCIN per l’acord de col·laboració subscrit amb l’Ajuntament el passat 17 de desembre signat pel primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué.

Badalona, 23 de novembre de 2022