Twitter Facebook Instagram Youtube

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitza la jornada Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor

La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitza la jornada Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor.

Divendres 18 de novembre a l’Espai Betúlia, coincidint amb la 3a Setmana dels Drets dels Infants a Badalona

L’Espai Betúlia, situat al carrer d’Enric Borràs 43-47, acollirà el pròxim divendres 18 de novembre la jornada “Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor” que organitza la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) en el marc de la 3a Setmana dels Drets dels Infants i coincidint amb la celebració el dia 20 de novembre del Dia Internacional dels Infants.

La 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Participació i Agenda 2030, i vicepresidenta de la TIAB, Aïda Llauradó, obrirà la jornada a partir de les 9.30 hores.

Programa

- Lectura del “Manifest 2022 de la TIAB”: “Els drets dels infants i adolescents no és un tema menor”.

- Incidència del Baròmetre dels drets dels infants i adolescents a Badalona: donant el salt de les propostes als compromisos i a l’acció (implicació i complicitats).

Espai de cafè i conversa informal

- Diàleg sobre “Les Taules d’infància i adolescència com a lobby pro-drets dels infants: claus d’èxit”, amb la participació de: José Manuel Alonso (expert en infància i acompanya diverses Taules d’Infància), Julio Cirbian (representant de la TIAF d’Osona) i Eva Ledesma (representant de la TIAB).

- Continuem la reflexió i el debat en petits grups, posem en comú i elaborem conclusions.

- Celebració del 6é aniversari de la creació de la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona.

Enllaç d’inscripció:

Inscripció a la jornada "ELS DRETS DELS INFANTS I ADOLESCENTS NO ÉS UN TEMA MENOR" (google.com)

Badalona, 15 de novembre de 2022