Twitter Facebook Instagram Youtube

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) organitza una jornada per millorar l’impacte social i ambiental de les empreses

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) organitza una jornada per millorar l’impacte social i ambiental de les empreses.

El “Campus d'introducció a l'impacte” tindrà lloc el pròxim dimecres 9 de novembre i és obert a totes les empreses de l’àrea metropolitana de Barcelona

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) – Reactivació Badalona SA, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Adrià de Besòs i de Montgat, ha promogut per al pròxim dimecres 9 de novembre una Formació per a impulsar la transformació sostenible de les empreses de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Amb el títol “Campus d'introducció a l'impacte - BCIN – BADALONA, t’acompanyem a millorar l’impacte social i ambiental de la teva companyia”, aquesta jornada, en horari de 9.30 a 12.30 hores, té com a objectiu la sensibilització i el lliurament d'eines gratuïtes de mesurament del triple impacte de les empreses: el mediambiental, el social i l'econòmic.

Aquesta formació s’emmarca dins de les activitats de Barcelona+B: una aliança d'empreses, universitats, fundacions, institucions públiques, emprenedors i ciutadans per aconseguir una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva.

Beneficis per a les empreses participants:

    • Formar part del col·lectiu d'Empreses de Barcelona+B, obtenint un segell distintiu.

    • Aprendre el model empresarial de triple impacte, conèixer casos d'èxit, bones pràctiques, accedir a eines gratuïtes i tenir oportunitats per a avançar en la gestió i mesurament de l'impacte de la teva empresa.

    • Conèixer i compartir amb altres empreses com integrar la sostenibilitat a la teva companyia.

Per a més informació i inscripcions: https://bit.ly/campus9N

Badalona, 27 d’octubre de 2022