Twitter Facebook Instagram Youtube

Els cementiris de Badalona adapten els seus horaris amb motiu de la diada de Tots Sants

Els cementiris de Badalona adapten els seus horaris amb motiu de la diada de Tots Sants.

L’Ajuntament recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat

Durant tota aquesta setmana i fins al dimarts, 1 de novembre, els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, tenen uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants, obrint des de les 8 fins a les 18 hores.

L’Ajuntament de Badalona recomana que s’avancin, sempre que sigui possible, les visites als recintes, i també que el temps màxim per a romandre a l’interior d’aquests no superi les dues hores, per facilitar així l’accés a altres usuaris i usuàries. A tots dos cementiris, tal com passa durant la resta de l’any, hi ha un servei d’escales per a qui ho necessiti.

Reforç transport públic

L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als cementiris de la ciutat. Entre els dies 28 d´octubre i el 5 de novembre es reforçarà el servei amb un dispositiu especial d’autobusos que cobrirà el recorregut entre els diferents barris i el Cementiri de Sant Pere, amb un reforç addicional de freqüència de línies el mateix dia 1 de novembre

Per a més informació:

Telèfon de TUSGSAL 901 511 151 // web https://www.tusgsal.cat/

Badalona, 25 d’octubre de 2022