Twitter Facebook Instagram Youtube

Acte de cloenda de les activitats d’esnòrquel a Badalona

Acte de cloenda de les activitats d’esnòrquel a Badalona.

L’Escola del Mar acull el pròxim dijous 27 d’octubre una sessió divulgativa sobre la biodiversitat marina observada pels més de 200 participants aquest estiu en les activitats d’esnòrquel organitzades per l’Ajuntament i Anèl·lides

Dijous 27 d’octubre, a partir de les 19 hores, tindrà lloc a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, una sessió divulgativa sobre la biodiversitat marina i el balanç de les activitats d’esnòrquel que han tingut lloc aquest passat estiu a la platja de Badalona. La sessió és gratuïta, només limitada per l’aforament de la sala.

“Veniu a conèixer la biodiversitat marina que hem observat aquest estiu” és el títol de l’activitat en la qual els participants podran gaudir d’una tarda on es reconeixeran els organismes marins que s'han observat durant les diferents sortides d’esnòrquel i així conèixer millor la fauna marina del nostre litoral.

“Esnòrquel a Badalona” són activitats de coneixement i observació ambiental dirigides a un públic familiar que, organitzades per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i el suport d’Anèl·lides, tenen l’objectiu de donar a conèixer la biodiversitat del fons mar i sensibilitzar a la ciutadania de la importància de conèixer i protegir aquests indrets del litoral urbà per tal de preservar la seva riquesa natural.

Durant les 10 sortides d’aquesta estiu han participat més de 200 persones que han enregistrat en les càmeres que portaven imatges que serveixen per documentar i saber més sobre la diversitat marina.

Badalona, 21 d’octubre de 2022