Twitter Facebook Instagram Youtube

Comencen a expedir-se els Carnets Joves Locals de Badalona amb nous avantatges per potenciar el consum de proximitat

Comencen a expedir-se els Carnets Joves Locals de Badalona amb nous avantatges per potenciar el consum de proximitat.

Els actuals i futurs titulars del carnet disposaran des d’avui d’una comunicació personalitzada amb els avantatges locals, que arriben a un total de 151

Aquest dilluns comença a expedir-se el nou Carnet Jove Local de Badalona, una eina que ofereix una gran quantitat d’avantatges de qualitat per al jovent de la ciutat. L’objectiu d’aquest nou carnet d’àmbit local és potenciar el seu ús diari i permetre que els seus titulars puguin utilitzar-lo en establiments locals, afavorint així l’arrelament amb el municipi i l’enfortiment del vincle amb el comerç de proximitat.

Els titulars del Carnet Jove de Badalona veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora el logotip municipal -a més a més del de la Generalitat- i la personalització del butlletí, el web i l’aplicació mòbil del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir diàriament a la ciutat, i que se sumen als avantatges disponibles en l’àmbit nacional i internacional.

El Carnet Jove de Badalona inclou ara com ara 151 avantatges locals, entre els quals es troben descomptes en serveis municipals i en serveis i productes en comerços de la ciutat. Tots els beneficis disponibles es poden consultar al web www.carnetjove.cat/badalona, que s’anirà actualitzant amb totes les millores que es vagin incorporant en les pròximes setmanes.

Els joves que decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove de Badalona ho podran fer a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a imagin. El carnet té un format digital i es pot fer servir directament des de l’aplicació mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del carnet, els joves hauran d’acreditar que resideixen al municipi tot mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament. Per la seva banda, els joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el carnet perquè ja disposaran automàticament de la versió digital a l’aplicació mòbil. A més, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

L’Agència Catalana de la Joventut va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans, donant així resposta a la demanda de milers de joves durant l’acció participativa organitzada el 2017 coincidint amb el 30è aniversari del carnet. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi continuat estenent-la a nous municipis i comarques, com és el cas de Badalona i 9 ens locals que avui estrenen carnet.

Badalona, 3 d’octubre de 2022