Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament ret homenatge als jugadors del Club Joventut Badalona que aquest estiu han guanyat medalles a campionats internacionals

L’Ajuntament ret homenatge als jugadors del Club Joventut Badalona que aquest estiu han guanyat medalles a campionats internacionals.

L’alcalde de Badalona i una representació dels regidors i les regidores han rebut la delegació verd-i-negre al Saló de Plens que ha encapçalat Joel Parra, integrant de la selecció espanyola guanyadora de la medalla d’or a l’Eurobasket

El Saló de Plens de la Casa de la Vila de Badalona ha acollit aquesta tarda l’acte d’homenatge i reconeixement que l’Ajuntament de la ciutat ha ofert als integrants del Club Joventut Badalona que han guanyat medalles amb la selecció espanyola als diferents campionats internacionals disputats aquest passat estiu.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i una representació de regidors i regidores dels grups municipals, ha rebut els esportistes. L’alcalde ha manifestat que: “l’èxit d’aquests joves esportistes en diferents campionats internacionals amb la selecció espanyola és una mostra del gran treball que fa el Club Joventut Badalona en les categories de formació i del talent dels seus entrenadors. La Penya és, sens dubte, un referent esportiu i el millor ambaixador que té la ciutat”.

Com a mostra d’aquest reconeixement de la ciutat l’alcalde ha obsequiat els esportistes amb una figura que reprodueix una àmfora de vi de la Baetulo romana.

El jugador del primer equip del Club Joventut Badalona, Joel Parra, integrant de la selecció espanyola guanyadora de la medalla d’or a l’Eurobasket, ha agraït en nom de la delegació verd-i-negra aquest reconeixement i ha destacat que: “cada cop anem veient més jugadors de la Penya competint amb un gran nivell amb la selecció espanyola en diferents categories i que estan preparats per arribar al primer equip”.

A banda del Joel Parra la resta d’integrants del Club Joventut Badalona guanyadors de medalles a campionats internacionals són els següents:

    • Iker Garmendia i Miquel Llompart: Plata a l’Europeu categoria U16

    • Conrad Martínez. Plata al Mundial categoria U17

    • Dani Miret (entrenador) i Jordi Rodríguez. Or a l’Europeu categoria U18

    • Miguel Malik Allen i Adrià Domènech. Or a l’Europeu categoria U20

    • Marina Aviñoa. Plata a l’Europeu femení categoria U18

Badalona, 29 de setembre de 2022