Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona commemora aquest divendres 23 de setembre el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens

Badalona commemora aquest divendres 23 de setembre el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Nenes i Nens.

A partir de les 18 hores es farà una cadena humana al passeig de la Rambla que es dirigirà cap a la plaça de la Vila, on es tancarà l’acte amb la lectura d’un manifest

La Federació de Dones de Badalona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, organitza aquest divendres 23 de setembre un acte per commemorar el Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de dones, nenes i nens amb l’objectiu de mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica i defensar els drets fonamentals de tots els éssers humans.

Concretament, a partir de les 18 hores es farà una cadena humana amb inici a l’estàtua de Roca i Pi per tot el passeig de la Rambla. Les persones integrants de la cadena giraran pel carrer de Mar fins a arribar a la plaça de la Vila. A la mateixa plaça, al voltant de les 18.30 hores, es farà una petita performance i es tancarà l’acte amb la lectura d’un manifest.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, qui ha animat la ciutadania a sumar-se a aquest acte reivindicatiu i ha recordat que “les dones i els infants continuen sent les principals víctimes de tràfic de persones a escala mundial; per això és necessari que les organitzacions, la societat civil i les institucions treballem conjuntament per impulsar mesures efectives que acabin amb aquest sistema d'explotació sexual i patriarcal".

Badalona, 22 de setembre de 2022