Twitter Facebook Instagram Youtube

El passeig Marítim de Badalona acull aquest dissabte la 1a Fira de l’Esport

El passeig Marítim de Badalona acull aquest dissabte la 1a Fira de l’Esport.

Els visitants a la Fira podran conèixer i practicar algunes de les activitats esportives que es poden fer a la ciutat

A la Fira s’instal·larà un rocòdrom i un pont tibetà i es presentarà una Guia de les entitats esportives a Badalona

El passeig Marítim de Badalona, a l’altura del carrer de Cervantes, acollirà dissabte vinent 3 de setembre la 1a Fira de l’Esport que comptarà amb la participació de més de 30 entitats. Des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit en aquest espai tindran lloc nombroses activitats esportives per a donar a conèixer als visitants de la Fira els esports que es poden practicar a Badalona i per promocionar les entitats i els clubs que fomenten l’esport a la ciutat.

A la Fira de l’Esport també s’instal·larà un rocòdrom amb tirolina i un pont tibetà de vuit metres d’alçada. A més, al Port de Badalona es presentaran diverses xerrades tècniques dirigides a esportistes, tècnics i ciutadania en general. Totes les activitats seran gratuïtes.

Guia d’entitats esportives

A la Fira de l’Esport també es farà difusió del llibret digital on es pot trobar tota la informació dels esports i dels clubs esportius amb presència a la ciutat. La Guia d’entitats esportives es podrà consultar o descarregar des del web de l’Ajuntament i els visitants a la Fira de l’Esport ho podran fer des dels seus dispositius mòbils activant un Codi QR que trobaran a diversos cartells a la Fira. A la Guia es podrà consultar el llistat d’entitats i clubs esportius de la ciutat, amb la seva pàgina web, els contactes, telefònic, correu electrònic i xarxes socials, així com una breu descripció de l’activitat esportiva que desenvolupen. La Guia d’entitats esportives s’anirà actualitzant per a tenir al dia totes les dades i recollir tots els canvis que es vagin produint.

Enllaç Guia d’entitats esportives de Badalona: https://bit.ly/3ATtf05

La presentació de la Fira de l’Esport ha tingut lloc aquest migdia a la Sala de Premsa de l’edifici municipal El Viver amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González i el vicepresident del Badalona Dracs, Jordi Soler, com a representant de les entitats esportives.

La 4a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, ha destacat que “la 1a Fira de l’Esport és una aposta del govern municipal per fomentar i donar a conèixer totes les activitats esportives i és molt adient que sigui aquest cap de setmana, just abans de l’inici escolar, perquè les famílies tinguin tota la informació a l’hora d’escollir les activitats esportives que es poden fer a la ciutat”. Precisament la regidora d’Esport ha posat en relleu que amb motiu de la Fira de l’Esport s’ha elaborat una Guia de les entitats esportives perquè tothom pugui tenir aquesta informació i els contactes de tots els clubs i entitats esportives.

En aquest mateix sentit s’ha manifestat el vicepresident del Badalona Dracs, Jordi Soler, remarcant que: “aquesta Fira és una gran oportunitat perquè aquells esports que no són majoritaris, com ho són el futbol o el bàsquet, puguem tenir un gran aparador i donar visibilitat a l’ampli ventall d’esports que es poden practicar a Badalona”.

L’alcalde, Rubén Guijarro, ha destacat que “Badalona és una ciutat esportista i saludable i per ser una ciutat referent en el món de l’esport era necessària una Fira com aquesta. L’esport encaixa perfectament amb el model de ciutat que més ens agrada i que millor parla de nosaltres i des de l’Ajuntament treballem per donar-li el valor i la visibilitat que mereixen tots els esports i engrescar a la ciutadania a practicar qualsevol de les moltes disciplines esportives que tenen lloc a Badalona”. L’alcalde també ha volgut subratllar i agrair “la implicació i el treball conjunt amb les entitats i el teixit social, perquè només des d’aquesta simbiosi assolirem grans avenços i aquesta Fira, preparada conjuntament, n’és exemple”.

Badalona, 30 d’agost de 2022