Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona demana a la Unió Europea accelerar el repartiment dels fons Next Generation

L’alcalde de Badalona demana a la Unió Europea accelerar el repartiment dels fons Next Generation.

Rubén Guijarro considera que “aquests recursos permetran fer actuacions imprescindibles a la nostra ciutat”

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha reclamat a la Unió Europea que acceleri la gestió i distribució dels fons Next Generation per tal que el consistori pugui executar actuacions que el Govern municipal considera prioritàries. Guijarro ha fet aquesta petició durant una reunió amb la comissària de Política de Cohesió, Elisa Ferreira, celebrada aquest dijous al matí a Brussel·les.

L’alcalde de Badalona ha destacat que “els fons Next Generation tenen una importància cabdal i Badalona no vol quedar fora d'aquesta oportunitat que permetrà a l'Ajuntament executar actuacions imprescindibles relacionades amb la gestió d’edificis, la millora i adequació del nostre litoral, la digitalització dels serveis i la pacificació de la ciutat en termes de mobilitat”.

Guijarro ha remarcat la importància de la trobada “que és la primera que un alcalde de Badalona manté amb una comissària europea”. L’alcalde ha explicat que “la reunió és un pas més per enfortir les relacions de Badalona amb les administracions supramunicipals i segueix la línia impulsada pel govern que encapçalo per aconseguir que la nostra ciutat deixi d’estar aïllada”.

Badalona, 14 de juliol de 2022