Twitter Facebook Instagram Youtube

La sala Josep Uclés presenta l’exposicio interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné

La sala Josep Uclés presenta l’exposicio interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné.

Aquest músic i dissenyador porta a la ciutat una selecció de de cartells creats per a molts dels millors grups musicals d’arreu del món

L’exposició interactiva 20 Years of Music Artwork del badaloní Xavi Forné es presenta a la sala Josep Uclés del Centre Cultural el Carme de Badalona aquest dijous 7 de juliol i es podrà visitar fins al 4 de desembre. La mostra és un recull interactiu de la seva feina d’il·lustració de cartells per a grups musicals de la màxima projecció internacional.

Xavier Forné, que va estudiar a l’Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, va celebrar la seva trajectòria de més de 20 anys il·lustrant cartells de concerts amb la publicació del llibre recopilatori Error! Design: 20 Years of Music Artwork. L’exposició que arriba ara a Badalona mostra una petita selecció de la seva feina amb cartells per a grups musicals que van des del pop i l’indie, fins al rock i el metall més pesant amb noms com Love of Lesbian; Berri Txarrak; Joan Colomo; Anímic; Ferran Palau; Van Morrisson; Metalllica; Mastodon; The Black Keys; Alabama Shakes; Wilco; Wolfmother; Mogwai; Depeche Mode; Foo Fighters i Guns N’ Roses, entre altres. Les seves influències estan marcades per la natura, els animals, l‘ocultisme, la geometria sagrada o el surrealisme. Molts d’aquests cartells són serigrafiats en una quantitat molt limitada i s’esgoten ràpidament.

Les persones que visitin l’exposició podran accedir a una experiència més immersiva si es descarreguen l’aplicació mòbil Artivive que permet, aplicant la realitat augmentada, i només apuntant amb el telèfon cap a les obres, veure com aquestes cobren vida.

7 de juliol, acte d’inauguració

L'acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el dijous 7 de juliol a les 19 hores. Comptarà amb l’assistència de Xavier Forné i la regidora de l’Àmbit de Cultura i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara i Carmona. A la terrassa del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82) tindrà lloc un concert acústic de Daniel Felices, compositor, lletrista, productor, cantant i guitarrista que presentarà un tast de la seva trajectòria musical amb flamenc i folklore.

Badalona, 4 de juliol de 2022