Twitter Facebook Instagram Youtube

El festival Nits al Port de Badalona torna amb una àmplia oferta d’espectacles per als caps de setmana de juliol

El festival Nits al Port de Badalona torna amb una àmplia oferta d’espectacles per als caps de setmana de juliol.

Enguany l’esdeveniment arriba a la seva 10a edició amb una programació molt diversa per arribar a tots els públics

El festival Nits al Port de Badalona ha presentat aquest matí el programa d’espectacles i les principals novetats de la seva 10a edició en una roda de premsa celebrada a les instal·lacions de Marina Badalona. Com a novetat, per celebrar aquests deu anys Nits al Port de Badalona compta amb una proposta de 36 espectacles durant tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol.

A la roda de premsa han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l'Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado; la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara; Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona; i Teresa Martín, portaveu del festival Nits al Port.

En la seva intervenció telemàtica, l’alcalde Rubén Guijarro ha destacat que el festival “és molt important per a Badalona, ja que amb la seva ambiciosa proposta cultural contribueix a projectar la imatge de la ciutat en l’exterior i, a la vegada, apropa les instal·lacions del port a tots els veïns i veïnes del municipi”. “La desena edició del festival Nits al Port, juntament amb les activitats d’estiu que tenim preparades a la ciutat i que presentarem en els pròxims dies, ens permetran gaudir d’un estiu divers, divertit i molt atractiu sense haver de sortir de la ciutat”, ha afegit Guijarro.

Per la seva part, Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona, ha fet un repàs a la història i trajectòria dels 10 anys de festival i Teresa Martín, portaveu de l’esdeveniment, ha remarcat “l’esforç de l’organització per fer un salt qualitatiu en l’oferta lúdica i ampliar el nombre d’espectacles”.

Los Vivancos, plat fort d’aquesta edició

El festival s’inaugura el divendres 1 de juliol amb el concert de La Chica de Ayer, una banda tribut al pop rock dels any 80 i 90, i finalitzarà el diumenge 31 de juliol. Un dels plats forts d’aquesta edició és l’actuació de Los Vivancos, el famós grup de flamenc de prestigi internacional. A més, i com ja és tradició, els assistents podran gaudir de la tradicional gala de dansa, sota la direcció artística de Marisa Yudes, amb joves figures catalanes, com Pau Pujol o Salvador Martínez, entre d’altres, que triomfen a les companyies més importants del món com la Philadelphia Ballet, l’Òpera de Poznan o el Korpo Dance Project.

Aquesta 10a edició destaca per comptar amb una oferta lúdica i musical molt diversificada amb espectacles de salsa, rumba o havaneres, així com un recorregut per la música més rellevant dels anys 80 i 90 amb les actuacions de grups de tribut de renom que cantaran les cançons més mítiques d’U2, Tina Turner, Eric Clapton o Dire Straits. A més de l’àmplia oferta musical, una de les novetats d’aquesta 10a edició és l’aposta pels espectacles d’humor, amb els monòlegs de Carlos Pozo, Sergio Marín, Javier Benítez i Carlitos humorista. També hi haurà espectacles pensats per als més joves, amb DJs cada nit, i actuacions infantils pels més petits amb els Grimpallunes o els Trencamandres.

Gastronomia i markets per completar l’oferta lúdica

Des de les 19 hores fins a la 1 de la matinada, el festival comptarà un any més amb una gran oferta de restauració de proximitat a les instal·lacions de Marina Badalona. Les foodtrucks amb una àmplia oferta gastronòmica, la zona chill out i els Markets volen complementar l’oferta lúdica pensada per a tots els públics.

Per consultar la programació completa i comprar entrades per als espectacles, cal entrar a https://nitsalportdebadalona.com/

Per a més informació i entrevistes:

Claudia Conte

claudia.conte@plataformadecomunicacio.com

93 141 38 14 / 660 61 48 04

Badalona, 16 de juny de 2022