Twitter Facebook Instagram Youtube

Obert el període d’inscripció per participar en la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona

Obert el període d’inscripció per participar en la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona.

La Cursa del Dimoni, que es farà dissabte 18 de juny, té un circuit mini, un circuit mitjà, un circuit gran i un circuit inclusiu per a persones amb dificultats de mobilitat

Avui està obert el període d’inscripció per participar en la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni. Aquesta prova es farà el dissabte 18 de juny.

Recordem que la 42a Cursa Popular Ciutat de Badalona - La Cursa del Dimoni! ha previst aquests circuits per afavorir la participació de tothom:

- La cursa mini, d’1,7 km, per a nens i nenes fins a 10 anys, amb sortida a les 19 hores.

- La cursa inclusiva, de 30-50-100 metres, pensada per a persones amb diversitat funcional o amb capacitats reduïdes, tant físiques com psíquiques, amb sortida a les 19 hores.

- La cursa gran, de 10 km, per a majors de 15 anys, amb sortida a les 20 hores.

- La cursa mitjana, de 5 km, destinada al jovent d’11 a 14 anys i adults, amb sortida a les 20 hores.

El preu de les inscripcions per als circuits mini, mitjà i inclusiu és de 2 euros. Per al circuit gran, la inscripció té un cost de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través de la web municipal o a xipgroc.cat.

Les inscripcions es tancaran en línia, el dijous 16 de juny a mitjanit o abans si s’exhaureixen els dorsals.

La recollida dels dorsals i xip es farà el divendres 17, de 17 a 20 h i dissabte 18 de juny, de 10 a 18 hores, a l’Escola del Mar – Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). Excepcionalment, es podran recollir el mateix dia de l’esdeveniment, una hora abans de l’inici de la cursa a la qual s’ha inscrit, a la secretaria de la cursa. Cal presentar el resguard amb el número d’inscripció.

Badalona, 8 de juny de 2022