Twitter Facebook Instagram Youtube

El Teatre Margarida Xirgu serà divendres l’escenari de la 2a edició de la Badabandes

El Teatre Margarida Xirgu serà divendres l’escenari de la 2a edició de la Badabandes.

Actuaran 23 grups d’estudiants de 6è de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu

El Teatre Margarida Xirgu, (carrer de Francesc Layret 41), acull divendres 10 de juny, des de les 11 fins a les 13 hores, la 2a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona.

La Badabandes és una mostra de cançons creades i interpretades en directe per 150 nois i noies de 6è, utilitzant la veu i instruments propis de les bandes musicals: bateria, teclat, baix, guitarra i altres.

La Badabandes 2022 compta amb la participació de 23 grups de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, a més de l’actuació de la Botey Band i un trio de mestres de l'Escola de Música Moderna que acompanyaran la cançó Rumba de les Festes de Maig, que cantaran tots els nois i noies que participen enguany a la Badabandes.

La rumba de les Festes de Maig és una cançó creada pel grup Estrelles de maig de l'escola Salvador Espriu presentada l'any 2019, en la 1a edició de la Badabandes.

La Badabandes i aquest concert donen continuïtat al projecte "De la inspiració a l'escenari" fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista, que és interpretar en un escenari la seva pròpia creació.

La 2a Badabandes està organitzada pels mestres de música de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, per l'Escola de Música Moderna i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona.

(Adjuntem el programa)

Badalona, 7 de juny de 2022