Twitter Facebook Instagram Youtube

L’associació La Rotllana organitza aquest dissabte una jornada per donar visibilitat a iniciatives socioesportives que promouen la igualtat d'oportunitats i l'empoderament de les dones

L’associació La Rotllana organitza aquest dissabte una jornada per donar visibilitat a iniciatives socioesportives que promouen la igualtat d'oportunitats i l'empoderament de les dones.

L’esdeveniment començarà a les 10 hores a l’Estadi Municipal de Badalona

A les 12 hores està prevista una atenció als mitjans per part de l'alcalde, Rubén Guijarro; Melenny Huayamabe, membre de La Rotllana i responsable del projecte; i Álvaro Pérez, portaveu d'Adidas

L’associació La Rotllana de Badalona organitza aquest dissabte 28 de maig, a partir de les 10 hores a l'Estadi Municipal de Badalona, una jornada per donar visibilitat a diverses iniciatives socioesportives que s’han desenvolupat durant aquest curs per promoure la igualtat d'oportunitats i l'empoderament de les dones en l’àmbit esportiu. Aquests projectes han tingut el suport de l'Ajuntament de Badalona i la marca esportiva Adidas.

L’esdeveniment d’aquest dissabte està obert a tota la ciutadania, especialment als amants de l'esport de base. Els assistents podran conèixer de primera mà diferents projectes com la formació i capacitació de noves líders amb el projecte formatiu Breaking Barriers; la lliga de futbol per a noies i la promoció del corfbol com a esport mixt al projecte Instituts Oberts; i el SpringCamp4 girls, com a espai segur de les noies a l'esport.

A les 12 hores està prevista una atenció als mitjans per part de l'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; Álvaro Pérez, portaveu d'Adidas; i Melenny Huayamabe, membre de La Rotllana i responsable del projecte.

Badalona, 26 de maig de 2022