Twitter Facebook Instagram Youtube

Recta final de les Festes de Maig de Badalona 2022

Recta final de les Festes de Maig de Badalona 2022.

Aquest cap de setmana la música, el teatre, la Festa de Las Migas i la Festa a Baix a Mar tancaran la programació de les festes

Aquest proper cap de setmana es celebraran els darrers actes de les Festes de Maig de Badalona 2022. Tot i així encara queda molt per gaudir de les activitats programades.

Aquest divendres, dia 27, i fins al diumenge 29, a la plaça de Pompeu Fabra tothom que ho desitgi podrà gaudir del Happy Food Trucks, un festival itinerant que es basa en la música en directe i la gastronomia que aniran acompanyades d’activitats infantils per als més petits de la família.

Dissabte, dia 28, durant tots el dia, al passeig de la Rambla, hi haurà demostracions d’iniciació al dibuix per infants i adults amb Pintant davant del mar.

També dissabte, a les 12 hores, a la plaça de la Pipa, Festa de Las Migas, jornada lúdica amb diverses activitats i tast d’aquest plat tradicional.

I a partir de les 20 hores, a la platja dels Pescadors, es farà la Festa a Baix a Mar on, com cada any, no hi faltaran les sardines i el rom cremat. Posteriorment es podran sentir havaneres, cantades íntegrament en femení, pel grup gironí Les anxovetes. I qui ho prefereixi el Teatre Zorrilla ha programant, a les 20 hores, Los santos inocentes de Miguel Delibes, un clàssic de la literatura espanyola.

I diumenge, dia 29 de maig, al Teatre Margarida Xirgu, la companyia Teatre al Detall, amb el grup La Tresca i la Verdesca, oferiran La motxilla de l’Ada una obra dedicada a les nenes valentes.

La regidora Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara; ha fet una crida a tothom “a continuar participant al màxim d’aquest tram final d’unes Festes de Maig que, després d’un llarg parèntesi per la pandèmia, podem gaudir en tota la seva intensitat amb actes tant populars com La Festa de las Migas i les Festes a Baix a Mar”. Aquesta gran participació, ha afegit la regidora, “ens encoratja encara més a seguir treballant en la preparació de les activitats culturals i festives de la propera Festa Major d’Agost”.

Badalona, 25 de maig de 2022