Twitter Facebook Instagram Youtube

El Consell dels Infants de Badalona realitza una exposició de cartells sobre el bon tracte

El Consell dels Infants de Badalona realitza una exposició de cartells sobre el bon tracte.

La mostra es farà al Centre Comercial Màgic Badalona del 19 de maig al 19 de juny

Aquest dijous, 19 de maig, a les 18 hores, s'inaugura al Centre Comercial Màgic Badalona l’exposició “La cuina del bon tracte”. Es tracta d’una mostra de 180 cartells de receptes pel bon tracte realitzada per nenes i nens dels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB).

Aquest curs les nenes i els nens dels quaranta centres que formen part del CIB van acordar treballar especialment el tema del bon tracte. En aquest sentit van treballar amb els seus mestres i educadors/es sobre diferents situacions vinculades amb experiències de bon tracte, amb el suport d'una guia de recursos didàctics elaborada especialment.

A partir d’una idea de la secretaria tècnica de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), els infants van pensar primer en el significat que té rebre o donar un bon tracte i, després, en els ingredients bàsics i en el procés d’elaboració d'aquestes receptes que han treballat en format cartell. Alguns dels ingredients que han elegit per a les receptes de “La cuina del bon tracte” són ajuda, amabilitat, autonomia, confiança, cura, empatia, escolta, inclusió, respecte i responsabilitat.

L’exposició, que es podrà visitar fins diumenge 19 de juny, està organitzada pels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona, amb la participació de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona. El CIB i la TIAB estan vinculats al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. L’exposició compta amb la col·laboració del Centre Comercial Màgic Badalona.

Badalona, 18 de maig de 2022