Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde Rubén Guijarro demana a l’ACB que Badalona sigui la seu de la Copa del Rei de Bàsquet 2023

L’alcalde Rubén Guijarro demana a l’ACB que Badalona sigui la seu de la Copa del Rei de Bàsquet 2023.

Demà dimecres, a les 10 hores, roda de premsa al Palau Municipal d’Esports per presentar els detalls de la candidatura

El Govern municipal ha demanat formalment a l’ACB que Badalona sigui la seu de la Copa del Rei 2023. Concretament, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha enviat aquest dimarts 26 d’abril una carta al president de l’ACB, Antonio Martín, en què sol·licita que Badalona aculli la pròxima edició de la Copa del Rei de Bàsquet, que està previst que se celebri durant el mes de febrer de l’any vinent.

A la carta l’alcalde indica que la petició formal d’acollir aquesta competició de primer nivell se centra en tres arguments de pes: il·lusió, tradició i capacitat. Rubén Guijarro explica que Badalona és una ciutat en la qual es respira bàsquet, on els nens i les nenes des de petits estan compromesos amb el bàsquet i amb els seus valors, els quals es transmeten de generació en generació. En el document enviat al president de l’ACB, l’alcalde assenyala que Badalona, reconeguda com a ciutat europea del bàsquet i “indiscutible bressol del basquetbol, és la millor seu possible per acollir la pròxima edició de la Copa del Rei” i es mostra convençut que: “Estarem a l’altura de les ciutats que ens han precedit i que deixarem el llistó molt alt per a les ciutats que ens seguiran. Tenim la certesa que la ciutat es bolcarà amb aquest esdeveniment històric, per la qual cosa els demano que considerin formalment la nostra candidatura”.

Roda de premsa

Demà dimecres 27 d’abril, a les 10 hores, es farà una roda de premsa al Palau Municipal d’Esports, per presentar els detalls de la candidatura badalonina. En aquesta roda de premsa, a la qual s'ha convidat a tots els clubs de bàsquet de Badalona, participaran l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i el president del Club Joventut Badalona, Juanan Morales.

L’accés al Palau Municipal d’Esports es farà per les oficines del club, situades al carrer de Ponent, 143.

Badalona, 26 d’abril de 2022