Twitter Facebook Instagram Youtube

Avui comença la segona edició de la Mobile Week Badalona

Avui comença la segona edició de la Mobile Week Badalona.

Des d’aquest dilluns i fins al 30 d’abril una trentena d’activitats aproparan la tecnologia i la digitalització al públic en general i a col·lectius com la gent gran o els infants i adolescents

Badalona acull des d’avui dilluns 25 i fins al 30 d’abril una nova edició de la Mobile Week Catalunya amb l’objectiu d’apropar la tecnologia i els nous reptes digitals a la ciutadania. El programa preveu prop d’una trentena d’activitats destinades al públic general i a col·lectius determinats, com el de gent gran, estudiants o empresaris i emprenedors. Els drets i les responsabilitats digitals, el paper de l’educació, la creativitat i els nous formats digitals, són algunes de les qüestions que centren aquesta edició.

La Mobile Week Catalunya és una iniciativa de la Mobile World Capital i la Generalitat de Catalunya, que compta amb el suport de les administracions locals. Al llarg d’aquest any seran 16 els municipis catalans que hi participen. La Mobile World Capital arriba a la seva 4a edició i és la 2a amb la implicació de Badalona.

Entre les principals novetats de la programació de la Mobile Week destaquen les activitats dutes a terme amb la col·laboració de Marina Badalona i Badalona Comunicació, que s’afegeixen al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) del polígon de les Guixeres com a escenari de bona part de les conferències i tallers.

El programa es divideix en tres grans blocs temàtics: Drets i responsabilitats digitals, Habilitats professionals digitals i Cultura, creativitat, entreteniment i nous formats digitals

Totes les activitats, i les inscripcions, de la Mobile Week Badalona es poden consultar en la pàgina web de l’esdeveniment.

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, destaca la voluntat de l’Ajuntament perquè “la Mobile Week tingui una repercussió sobre el territori i permeti fer arribar a tothom aquells temes sobre tecnologia que preocupen a la gent a través de conferències o espais de reflexió com els que s’han organitzat des de Badalona”.

En aquesta segona edició amb la participació de Badalona, la millora en la situació sanitària ha permès, a diferència de l’any passat, que totes les activitats tornin a ser presencials amb un programa d’activitats que té per objectiu situar la ciutat entre els municipis capdavanters que aposten per la innovació i la tecnologia.

Com a cloenda, i també com a novetat, el programa presenta un Family Day que tindrà com a gran atractiu un escape room que es farà a l’Escola Josep Carner, amb reptes de tecnologia i de ciència per als més petits.

Badalona, 25 d’abril de 2022