Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar 105 persones en situació d’atur durant dotze mesos

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar 105 persones en situació d’atur durant dotze mesos.

L’objectiu de la iniciativa és que les persones contractades millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà durant 12 mesos, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a 105 persones aturades mitjançant una nova edició del programa “Treball i Formació”.

El programa consta de tres línies d’actuació:

    - La Línia MG52, destinada a 35 persones de 52 anys, o més, que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

    - La Línia PANP, 39 places per a persones aturades inscrites com demandants d’ocupació no ocupades (DONO) en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, entenen com a mínim 6 mesos inscrites a l’atur, en un període de 18 mesos anteriors a la data de presentació de l’oferta d’ocupació.

    - I la Línia PRGC, on es destina 31 places per a persones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania

Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el mes de maig de 2022 i el mes de abril de 2023 amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals.

Aquestes persones rebran un acompanyament a la seva contractació durant tota la durada del contracte.

Entre el 6 i 8 d’abril, el servei IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi per entregar un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per a l’entrevista, que es podrà fer per mitjans telemàtics.

L’execució d’aquest programa està supeditat a la Resolució d’atorgament de la subvenció per part del Servei d’Ocupació de Catalunya i a l’aprovació de l’expedient administratiu municipal de referència.

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins divendres 1 d’abril de 2022.

Segons el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Alex Montornès, ha explicat que “el govern de Badalona aposta per l'ocupació, oferint, alhora, la formació necessària per poder millorar les perspectives de futur de la ciutadania. I ho fa en col·laboració amb les institucions d'àmbit català i europeu, amb les persones al centre de les polítiques públiques.”

Aquest programa està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Unió Europea.

Per a més informació:

http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dDocName=AJB102993#wlp_contingut_estatic

Badalona, 24 de març de 2022