Twitter Facebook Instagram Youtube

El projecte Eix Besòs Circular organitza una sessió informativa virtual sobre com poder reduir la factura elèctrica en el teixit empresarial

El projecte Eix Besòs Circular organitza una sessió informativa virtual sobre com poder reduir la factura elèctrica en el teixit empresarial.

La jornada es farà telemàticament dijous 31 de març, de 10 a 11 hores

El pròxim dijous 31 de març el projecte Eix Besòs Circular organitza una sessió virtual sota el títol Com reduir el cost de la factura elèctrica en el teixit empresarial amb l'objectiu de detallar quines mesures pot adoptar aquest sector per reduir el preu de la factura elèctrica. La jornada se celebrarà entre les 10 i les 11 hores de manera telemàtica

El preu de l’energia del mes de febrer va ser un 604% més cara que en el mateix període de l’any passat. L’actual situació d'inestabilitat del mercat energètic ha causat un augment del cost de l’electricitat, cosa que ha implicat un gran esforç econòmic per a les empreses, en especial les del sector industrial. Per aquest motiu l’Eix Besòs Circular organitza aquesta jornada virtual amb el propòsit de detallar algunes mesures que poden adoptar les empreses per tal de reduir el cost final de la factura elèctrica: la inversió en autoconsum i en eficiència energètica, així com la gestió de la producció en funció de la distribució dels diferents períodes elèctrics.

La sessió comptarà amb una explicació tècnica del director de la consultora GCT Plus, especialitzada en assessorament energètic, Josep Camprubí. Posteriorment s’obrirà un torn de preguntes.

Per poder participar-hi s’haurà de fer una inscripció prèvia en el següent enllaç: https://forms.gle/jrLpkBmjY8sZqoYC6

Per a més informació: info@eixbesoscircular.info

Recordem que l’Eix Besòs Circular és una iniciativa impulsada per Reactivació Badalona, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, i Grameimpuls, SA com a societat municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet; Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya i la col·laboració de FEB-PIMEC i HUB Recircula UPC-AMB.

Badalona, 23 de març de 2022