Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona s’adhereix a la campanya “L’hora del planeta”

Badalona s’adhereix a la campanya “L’hora del planeta”.

Aquest proper dissabte, 26 de març, s’apagaran els llums del pont del passeig del Mare Nostrum entre les 20.30 i les 21.30 hores

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix un any més a la campanya “L’hora del planeta”, promoguda per l’entitat WWF (Fons Mundial per a la Natura) que aquest any té com a lema “Mou-te pel planeta en l’hora del planeta”. La iniciativa demana que aquest dissabte, 26 de març, s’apaguin durant una hora els llums dels edificis i carrers més emblemàtics de les ciutats d’arreu del món com a gest simbòlic de lluita contra el canvi climàtic i a favor de la natura.

A Badalona l’Ajuntament ha decidit apagar els llums del pont verd del passeig del Mare Nostrum del barri de La Mora, entre les 20.30 i les 21.30 hores. El Govern municipal convida també a tota la ciutadania a estalviar energia i, en aquesta edició, a mobilitzar-se a favor de la naturalesa ja sigui caminant, corrent, nadant, anant en patinet o en bicicleta fins arribar a sumar de manera virtual els 40.000 quilòmetres que conformen el perímetre de la Terra.

Per a més informació:

https://horadelplaneta.wwf.es

Recordem que la campanya “L’hora del planeta” va començar com un fet simbòlic a la ciutat de Sydney (Austràlia) l’any 2007 per a cridar l'atenció sobre el problema del canvi climàtic que consisteix a apagar les llums d'edificis i monuments durant una hora.

Badalona, 22 de març de 2022