Twitter Facebook Instagram Youtube

El Govern municipal portarà al Ple una partida de 2,1 milions per a construir habitatges socials on reallotjar els veïns afectats per la construcció del futur lateral de l’autopista

El Govern municipal portarà al Ple una partida de 2,1 milions per a construir habitatges socials on reallotjar els veïns afectats per la construcció del futur lateral de l’autopista.

Aquest tràmit és imprescindible per finalitzar el tram del lateral comprès entre el carrer Coll i Pujol i la rambla de Sant Joan, al costat muntanya

El Govern municipal de Badalona portarà al Ple ordinari del pròxim 29 de març l’aprovació d’una partida de 2,1 milions per a construir habitatges socials on reallotjar els veïns afectats per la construcció del lateral de l’autopista que resta per executar. L’aprovació d’aquesta partida permetrà iniciar les obres de 24 nous habitatges. Aquest tràmit és imprescindible per finalitzar el tram del lateral comprès entre el carrer Coll i Pujol i la rambla de Sant Joan, al costat muntanya.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, va reunir-se aquest dijous amb veïns del Sant Crist per explicar-los la voluntat del Govern municipal d’aprovar aquesta partida, parlar sobre la situació del barri i recollir les seves demandes i suggeriments. Guijarro va destacar que “aquesta partida permetrà desencallar l’execució del tram que falta per construir del lateral de l’autopista, un tema històric per a la ciutat que millorarà el barri”.

Badalona, 18 de març de 2022