Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament obre el procés de recerca de candidatures per cobrir llocs de treball a l'Hotel Sallés Marina Port de Badalona

L'Ajuntament obre el procés de recerca de candidatures per cobrir llocs de treball a l'Hotel Sallés Marina Port de Badalona.

Les persones interessades es poden inscriure a les ofertes publicades al portal de la Borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació (IMPO)

L'Ajuntament de Badalona ha iniciat la recerca de candidatures per participar en el procés de selecció de personal habilitada per cobrir llocs de treball a l'Hotel Sallés Marina Port. Aquest establiment té previst obrir les seves instal·lacions a finals del mes d'abril.

L’acord signat entre l'Ajuntament de Badalona i l'empresa gestora de l'Hotel, mitjançant el Servei Municipal d'Ocupació (IMPO) permetrà que les candidatures de persones de Badalona puguin participar en la selecció per cobrir vacants en els serveis de restauració; atenció al client; condicionament d'habitacions: neteja d'espais i manteniment de les instal·lacions.

Per a inscriure's a les ofertes de treball cal adreçar-se al portal d'ofertes de la Borsa de Treball del IMPO Servei Municipal d'Ocupació, que després proporcionarà a l'hotel les candidatures que s'ajustin als perfils professionals de les vacants a cobrir.

Accés directe a “Ofertes de feina” Publicades per: SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ - IMPO Badalona:

https://bit.ly/3Ia5CAE

(Per a inscriure’ns a una oferta de feina s’ha d'estar inscrit en el Servei Local d'Ocupació). La selecció finalitzarà el 18 de març.

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha destacat “el compromís del Govern municipal amb el foment de l’ocupació dels ciutadans de Badalona i la col·laboració amb les empreses del municipi per assolir el repte de potenciar el desenvolupament econòmic de la ciutat”.

Badalona, 14 de març de 2022