Twitter Facebook Instagram Youtube

Comencen els treballs d’inspecció del sòl previs a la remodelació del passeig Marítim de Badalona entre el carrer de Sant Domènec i el Torrent de Vallmajor

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, que ha visitat avui les cales del terreny, ha assegurat que el projecte definitiu del nou passeig Marítim es presentarà el mes de setembre amb l’objectiu que les obres comencin els primers mesos del 2023

Les obres de remodelació del nou tram del passeig Marítim tenen un pressupost de 3,65 milions d’euros

Durant aquests dies s’estan fent els treballs d’inspecció del sòl previs a les obres de remodelació del passeig Marítim de Badalona entre. Aquests treballs són imprescindibles per a conèixer l’estat del terreny d’aquest tram de més 1 quilòmetre i també preveure les possibles afectacions de les obres a les canalitzacions dels serveis de subministrament.

L’alcalde de Badalona. Rubén Guijarro, ha visitat avui aquestes obres acompanyat del regidor de l’Àrea d’Espais Públics, Jordi Subinara i del tercer tinent d’alcaldia i regidor del Districte 1, David Torrents. L’alcalde ha avançat que “treballem per poder presentar el projecte definitiu de remodelació del passeig Marítim el pròxim mes de setembre, amb la previsió de poder començar les obres a inicis del 2023”. En aquest sentit, ha afegit que les obres tenen un pressupost de 3,65 milions d’euros, dels quals 2 milions seran aportació de l’Ajuntament i 1,65 milions d’euros provindran de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les obres tindran una durada de més d’un any i, segons ha assegurat l’alcalde, es paralitzarien durant l’estiu per no afectar la temporada de platja.

L’alcalde ha assenyalat que, seguint els treballs previs amb el Consell de la Mobilitat i els tècnics de l’AMB, “la idea central és que la prolongació del passeig Marítim de Badalona fins al Torrent de Vallmajor tingui un disseny homogeni amb la resta del passeig, que ja gaudeix d’una gran acollida i suport de la ciutadania”.

L’empresa encarregada de les cales del terreny preveu finalitzar aquestes obres a mitjans d’aquest mes. Mentrestant s’estan senyalitzant convenientment aquestes actuacions per evitar al màxim les afectacions a la circulació de persones i vehicles. Així mateix, durant les nits i els caps de setmanes totes les cales es tapen amb paviment o, si no és possible, es col·loca un tancament perimetral format per tanques grogues i balises lluminoses.

D’altra banda, durant el mes d’abril es procedirà a l’enderrocament de l’antic mòdul de la de Guàrdia Urbana, ubicat al mateix passeig.

Badalona, 7 de març de 2022