Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde Rubén Guijarro es reuneix amb la consellera de Cultura, Nàtalia Garriga, per treballar conjuntament el projecte del hub audiovisual

L’alcalde Rubén Guijarro es reuneix amb la consellera de Cultura, Nàtalia Garriga, per treballar conjuntament el projecte del hub audiovisual.

A la trobada també ha participat el primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, s’han reunit aquest dimecres al matí amb la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, per treballar conjuntament el projecte del hub audiovisual, conegut amb el nom de Catalunya Media City. La trobada ha servit per consensuar com s’ha de desenvolupar el projecte per tal d’aconseguir que la seva realització signifiqui l’activació econòmica de l’entorn i afavoreixi als veïns i veïnes de la zona.

El Catalunya Media City serà un projecte públicoprivat que conformarà un pol del sector digital i audiovisual a Catalunya, amb una infraestructura que permetrà desplegar tota mena d’iniciatives relacionades amb la recerca, la innovació i la producció audiovisual. Aquesta estructura comptarà, per exemple, amb platós i tecnologies audiovisuals punteres.

La consellera Garriga ha explicat que el hub "ha de permetre la creació de continguts audiovisuals i digitals innovadors que puguin ser reconeguts arreu de la indústria, del país i del món. Aquest és un sector estratègic que ha d’arrelar en el territori, potenciar la indústria pròpia i donar oportunitats al talent local. Fa massa temps que professionals d’aquest sector marxen fora per realitzar el seu potencial, i es el moment de canviar aquesta dinàmica".

L’alcalde Rubén Guijarro ha valorat molt positivament la trobada i ha destacat que “treballem conjuntament amb la Generalitat perquè aquest projecte esdevingui una realitat, fent que Badalona sigui una ciutat de referència per al sector digital i audiovisual i es projecti en el futur com un punt d’atracció per atraure projectes que millorin tant la ciutat com la comarca del Barcelonès Nord”.

Per la seva part, el primer tinent d'alcalde i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, ha destacat que “aquest és un projecte de futur que, treballat de manera consensuada, permetrà transformar una part important de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i suposarà un important impuls econòmic i social per a Badalona”.

Badalona, 2 de febrer de 2022