Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona deté una persona quan intentava cremar un arbre al parc de l’Escorxador al barri de La Salut

La Guàrdia Urbana de Badalona deté una persona quan intentava cremar un arbre al parc de l’Escorxador al barri de La Salut.

L’home és sospitós de provocar diversos incendis a contenidors, vegetació i al mobiliari urbà de la ciutat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta passada nit una persona que estava calant foc a un arbre al parc de l’Escorxador del barri de La Salut i que és sospitós de provocar diversos incendis al mobiliari urbà, contenidors i zones on hi ha vegetació.

Els agents han pogut arrestar al presumpte piròman en el mateix moment en què l’individu, un home de 62 anys veí de la ciutat, encenia una foguera al costat d’un arbre al mateix parc.

La detenció s’ha produït gràcies al dispositiu de vigilància que havia establert la Guàrdia Urbana de Badalona amb agents de paisà, alertats pels incendis que s’han produït darrerament a l’entorn del parc de l’Escorxador. En el moment de la detenció l’home, que ja compta amb diversos antecedents per fets similars, portava encenedors i estris per cometre més incendis.

La Guàrdia Urbana ha instruït les corresponents diligències penals i el detingut ha passat a disposició de Mossos d'Esquadra.

Badalona, 2 de febrer de 2022