Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona presenta la seva candidatura per tornar a acollir la Mobile Week

Badalona presenta la seva candidatura per tornar a acollir la Mobile Week.

L’Ajuntament, juntament amb diverses entitats de la ciutat, proposa un programa d’activitats per situar Badalona al capdavant dels municipis que aposten per la innovació i la tecnologia

Badalona ha presentat aquest dimarts la seva candidatura per ser una de les seus de la Mobile Week 2022. Després de la gran acollida que va tenir la primera edició que es va organitzar l’any passat, l’Ajuntament vol fer un pas endavant i implicar al teixit econòmic i social per tal de convertir l’esdeveniment en una de les activitats que conformen l’agenda d’actes de la ciutat. Per aconseguir-ho, els consistori municipal, conjuntament amb diverses entitats badalonines, ha preparat un programa d’activitats que situï Badalona al capdavant dels municipis que aposten per la innovació i la tecnologia.

Concretament, el programa presentat preveu realitzar un total de 34 activitats

(22 conferències i 12 tallers) distribuïdes en quatre dies entre el 25 i el 31 d’abril. La proposta, que inclou activitats destinades a totes les edats, es divideix en tres grans blocs temàtics: Drets i responsabilitats digitals, Habilitats professionals digitals i Cultura, creativitat, entreteniment i nous formats digitals. El programa de la Mobilie Week Badalona 2022 presenta també com a novetat un Family Day que tindrà com a gran atractiu un escape room amb reptes que tenen per objectiu apropar la tecnologia i la ciència tant a petits com a gran.

Per tal d’assegurar la bona organització i l’assoliment dels objectius del projecte, un cop finalitzi l’esdeveniment es farà un seguiment de diverses mètriques que possibilitin la introducció de millores de cara a pròximes edicions. Algunes de les dades que s’analitzaran són les dades d’assistència, l’origen dels assistents, el grau de satisfacció, la valoració dels ponents i de les temàtiques tractades, les visites a la pàgina web de l’esdeveniment, l’impacte en els mitjans de comunicació, l’activitat a les xarxes socials (Media Impact Value), el nombre d’entitats col·laboradores i el nombre d’ubicacions amb activitats.

El primer tinent d’alcalde i regidor d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, ha presentat aquest matí la candidatura de Badalona per acollir la Mobile Week 2022. Montornès ha explicat que “la participació a la Mobile Week situa Badalona en un àmbit capdavanter al nostre país i obre la ciutat a les noves tecnologies”. “Aquest any hem volgut fer un salt qualitatiu important, involucrant el teixit econòmic i social del municipi, sense el qual no seria possible aquesta candidatura" ha conclòs Montornès.

Badalona, 1 de febrer de 2022