Twitter Facebook Instagram Youtube

Moció en suport del cos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca en el desnonament de la nau del carrer Progrés al barri del Gorg de Badalona

Moció en suport del cos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca en el desnonament de la nau del carrer Progrés al barri del Gorg de Badalona

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de gener la moció en suport del cos dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca en el desnonament de la nau del carrer Progrés al barri del Gorg de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Declarar el suport del Ple i la Corporació Municipal al cos de Mossos d’Esquadra, especialment a la unitat ARRO, i a la Guàrdia Urbana de Badalona per la seva tasca el dia 13 de gener en el desnonament de la nau del carrer Progrés.

SEGON.- Defensar la tasca dels Mossos d’Esquadra i dels cossos i forces de seguretat de l’Estat que exerceixen la seva tasca i responsabilitat amb gran professionalitat i que, massa sovint, no tenen el suport institucional que mereixen per part dels diferents governs.

TERCER.-Sol·licitar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i al govern municipal de Badalona que treballin per millorar, amb la màxima brevetat possible, les condicions laborals i econòmiques dels agents policials.

QUART.- Traslladar aquests acords al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, als Grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, a la Comissió d’Estudi sobre el Model Policial del Parlament de Catalunya, al Cos de Mossos d’Esquadra, a la Guàrdia Urbana de Badalona i als sindicats policials SAP-FEPOL, SPL-CME, SMB, USPAL, SIP-FEPOL i PSU.

La moció ha estat aprovada amb els vots favorables dels grups municipals del PSC i el PP i els vots en contra de Junts per Catalunya; Badalona en Comú Podem; ERC i Guanyem Badalona en Comú.

Badalona, 26 de gener de 2022