Twitter Facebook Instagram Youtube

L'Ajuntament ofereix un servei d'allotjament per un període màxim de tres mesos a les persones desalllotjades de la nau del carrer Progrés que estaven ocupant la via pública

L'Ajuntament  ofereix un servei d'allotjament per un període màxim de tres mesos a les persones desalllotjades de la nau del carrer Progrés que estaven ocupant la via pública.

Tècnics de Serveis Socials estan atenent aquesta tarda les persones desallotjades per oferir-los aquest recurs habitacional

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha signat aquest divendres 14 de gener una resolució que declara l’emergència en relació a la situació social originada pel desnonament de la nau industrial ubicada al carrer Progrés que va tenir lloc ahir dijous. L’Ajuntament de Badalona ofereix des d’avui un servei d’allotjament per un període màxim de tres mesos a les persones desallotjades de la nau del carrer Progrés que des d’ahir estaven ocupant la via pública.

La mesura s’ha pres atesa la situació d’emergència social que presenten les persones desallotjades, la problemàtica de salut pública relacionada amb l’ocupació de la via pública i també tenint en compte la normativa vigent relativa a les mesures per a la contenció de la pandèmia.

Tècnics de Serveis Socials han estat atenent aquesta tarda en dependències municipals les persones desallotjades per oferir-los aquest recurs habitacional que en aquests moments ha estat acceptat per més de 40 persones.

Badalona, 14 de gener de 2022