Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona incorpora 15 treballadors per reforçar els Serveis Socials de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona incorpora 15 treballadors per reforçar els Serveis Socials de la ciutat.

Les persones contractades formen part de la borsa de treball i estaran destinats als Serveis bàsics d’atenció social i al Servei de dependència

L’Ajuntament de Badalona incorporarà 15 persones per reforçar els Serveis Socials municipals que començaran a treballar el pròxim 20 de gener. Les persones contractades formen part de la borsa de treball de què disposen els recursos humans de l’Ajuntament i estaran destinats als serveis bàsics d’atenció social (SBAS) i al Servei de Dependència. De les noves incorporacions, cinc es dedicaran a tasques administratives, sis són treballadors socials i quatre educadors socials.

El tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, ha valorat positivament les noves contractacions i ha explicat que “no es tracta d’una solució definitiva, però ajudarà a millorar el servei i ens permetrà continuar actuant per revertir la situació en què estan els serveis socials municipals”. Torrents ha agraït als sindicats presents a l’Ajuntament de Badalona “la seva predisposició per treballar plegats i trobar fórmules que serveixen per millorar l’atenció que reben els veïns i veïnes de la ciutat que ho necessiten”.

Badalona, 14 de gener de 2022