Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dijous 30 de desembre, a les 18 hores, es farà la Sessió d’audiència pública per presentar el pressupost municipal de l’exercici 2022

Aquest dijous 30 de desembre, a les 18 hores, es farà la Sessió d’audiència pública per presentar el pressupost municipal de l’exercici 2022.

La sessió, que es farà per via telemàtica, està oberta a tota la ciutadania i entitats interessades

La proposta del proper exercici creix un 14% en relació al pressupost vigent

Aquest pròxim dijous 30 de desembre, a les 18 hores, tindrà lloc l’audiència pública per presentar la proposta de pressupost municipal per al 2022. La sessió està oberta a tota la ciutadania i entitats interessades i es farà per via telemàtica atesa la situació sanitària actual. L’audiència pública se celebrarà a través de Zoom i també es podrà seguir per streaming.

La proposta del pressupost del proper exercici puja més de 22 milions d’euros en relació al pressupost vigent, xifra que representa un creixement del 14%. La presentació del pressupost de 2022 anirà a càrrec del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda, Recursos Interns i Personal, Manel Sorribas.

Segons disposa l'article 15 del Reglament de Participació Ciutadana, es convoca de forma telemàtica l'audiència pública de ciutat en la qual els responsables polítics i/o tècnics de l'Ajuntament respondran a les preguntes dels ciutadans sobre el pressupost municipal 2022, que prèviament s'hagin inscrit a través del següent enllaç:

https://badalona-cat.zoom.us/meeting/register/tZYrfu6qqzktHtbY6cMgud3S0lXfXnystsxy

La sessió també es podrà seguir per streaming a través de http://endirecte.badalona.cat/

Badalona, 27 de desembre de 2021