Twitter Facebook Instagram Youtube

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra activen aquest dimecres un dispositiu de vigilància per les zones comercials de la ciutat en el marc de la campanya Nadal segur a Badalona

L’objectiu del dispositiu Grèvol és prevenir possibles delictes i garantir un bon servei de seguretat a la ciutadania

Convocatòria de premsa

L’objectiu del dispositiu Grèvol és prevenir possibles delictes i garantir un bon servei de seguretat a la ciutadania

Aquest dimecres 22 de desembre s’activa el dispositiu Grèvol a Badalona. Agents de la Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra patrullaran durant les Festes de Nadal pels principals eixos comercials de la ciutat per prevenir fets delictius i contribuir a la seguretat dels comerciants i de la ciutadania. Aquest operatiu funcionarà durant totes les Festes, en el marc de la campanya Nadal segur a Badalona, i s'allargarà fins al dia 9 de gener.

La presentació del dispositiu Grèvol tindrà lloc demà dimecres 22 de desembre, a les 11.30 hores, al passeig de La Salut, cantonada amb Salvador Seguí. L’acte comptarà amb la presència d’agents dels dos cossos; de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de Protecció Social a les Persones, David Torrents; del sisè tinent d’Alcaldia i regidor de Govern i Seguretat Ciutadana; Christian Carneado; i de la regidora del Districte 4, Araceli Cruz.

Badalona, 21 de desembre de 2021