Twitter Facebook Instagram Youtube

La cursa de RAC1 arriba aquest diumenge a Badalona amb prop de 3.000 persones inscrites

La cursa de RAC1 arriba aquest diumenge a Badalona amb prop de 3.000 persones inscrites.

Els participants poden recollir el dorsal i la bossa del corredor avui divendres i demà dissabte de 10 a 20 hores a la Fira del Corredor, ubicada a l’Antiga Fàbrica CACI

Badalona acull aquest diumenge 31 d’octubre la sisena edició de la Cursa de RAC1, en la que participaran prop de 3.000 corredors. Les persones que s’han inscrit a la cursa ja han començat a recollir des d’aquest matí el dorsal i la bossa del corredor a la Fira del Corredor, ubicada a l’Antiga Fàbrica CACI de Badalona (avinguda Eduard Maristany, 191) i podran seguir fent-ho avui divendres fins a les 20 hores i demà dissabte entre les 10 i les 20 hores.

La cursa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres que és apte per a tots els públics, amb sortida i arribada al passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, i amb un recorregut pels carrers més emblemàtics i cèntrics de la ciutat. A més d’un esdeveniment esportiu, la cursa serà també una festa de la ràdio on els participants podran gaudir d’activitats musicals i d’un programa radiofònic en directe.

Complint amb les mesures preventives actuals per la Covid-19, la sortida es desenvoluparà a les 9.30 hores amb tots els participants al mateix temps.

Trobareu tota la informació a http://www.lacursaderac1.cat/ca/

Badalona, 29 d’octubre de 2021