Twitter Facebook Instagram Youtube

El Ple de l’Ajuntament aprova ajuts als venedors dels encants de Badalona afectats per les restriccions ocasionades per la Covid19

El Ple de l’Ajuntament aprova ajuts als venedors dels encants de Badalona afectats per les restriccions ocasionades per la Covid19.

Les subvencions poden arribar als 2.500 euros si els marxants tenen fins a tres autoritzacions de mercat de venda no sedentària als tres encants de la ciutat

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Badalona, que va tenir lloc ahir dimarts, va aprovar, amb els vots de tots els grups municipals, les bases per a la concessió de subvencions destinades als marxants dels mercats de venda no sedentària de Badalona (encants) afectats per les restriccions generades a causa de la pandèmia de la Covid19.

Les subvencions tenen per objecte pal·liar els efectes econòmics a aquest sector comercial, que van haver de suportar les mesures aplicades per la pandèmia de la Covid-19. Amb aquests ajuts l’Ajuntament vol incentivar el comerç local i la reactivació econòmica per tal de mantenir els llocs de treball existents.

Les quanties de la subvenció se situen en 1.500 euros per una autorització de mercat de venda no sedentària; 2.000 per dues i fins a 2.500 per tres autoritzacions (3 dies).

Poden ser beneficiàries de les subvencions les persones físiques o jurídiques, titulars d’autorització d’ocupació de via pública als mercats de venda no sedentària, durant la vigència de la normativa que imposava limitacions i restriccions al normal desenvolupament de l’activitat (suspensió, limitacions parcials, limitacions d’aforament en el domini públic, etc.), fins al passat 14 d’octubre.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “aquest és un ajut destinat a donar suport a un col·lectiu que ho ha passat molt malament durant aquests mesos, que durant molts dies no van poder treballar i que malauradament han vist reduir notablement els seus ingressos”. “Volem ajudar-los perquè continuïn dinamitzant el comerç local i perquè són una part molt important del nostre teixit comercial”.

Badalona, 27 d’octubre de 2021