Twitter Facebook Instagram Youtube

El Ple de l’Ajuntament aprova el Pla urbanístic que permetrà ubicar un nou casal de Gent Gran i el nou institut de Canyadó

El Ple de l’Ajuntament aprova el Pla urbanístic que permetrà ubicar un nou casal de Gent Gran i el nou institut de Canyadó.

Aquests equipaments es situaran a la parcel·la del carrer de Jacinto Benavente

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Badalona, que va tenir lloc ahir dimarts, ha aprovat el Pla especial urbanístic que permetrà la instal·lació d’equipaments de tipus sanitari-assistencial o docents, entre altres, a la parcel·la situada al carrer de Jacinto Benavente, número 32 del barri de Canyadó de Badalona.

El Pla especial urbanístic amplia el ventall dels tipus d’equipament que es podran instal·lar en aquesta parcel·la, on es preveia que a la planta baixa de les noves construccions s’hi podia instal·lar un equipament comunitari, però sense assignat cap tipus concret. Ara, el Pla urbanístic concreta que els tipus d’equipament permesos en l’edifici podran ser docent, sanitari-assistencial, cultural, recreatiu o el tècnic administratiu.

“L’aprovació d’aquest Pla urbanístic permetrà que el barri de Canyadó pugui gaudir, després de molts anys d’espera, d’un nou casal per a la Gent Gran de 500 m2 i de 1.000 m2 per al nou institut del barri, tal com ens havia compromès”, ha manifestat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 27 d’octubre de 2021