Twitter Facebook Instagram Youtube

Horari especial dels cementiris de Badalona durant la diada de Tots Sants

Horari especial dels cementiris de Badalona durant la diada de Tots Sants.

L’Ajuntament recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat

Amb motiu de la celebració de la diada de Tots Sants el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist de Badalona ofereixen horaris especials. A partir d’avui dilluns, 25 d’octubre, i fins al dimecres 3 de novembre, obriran de 8 a 18 hores. El dilluns 1 de novembre l’horari serà de 8 a 19 hores.

Tot i que els cementiris són un espai a l’aire lliure, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries ja que la pandèmia de la Covid-19 no ha finalitzat, cal continuar mantenint la distància de seguretat interpersonal i portar posada la mascareta als dos cementiris durant aquestes dates. A més, es recomana evitar les aglomeracions.

Així mateix, el Departament de Gestió de Serveis, Unitat de Cementiris de l'Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Badalona sol·licita que s’avanci, sempre que sigui possible, les visites als recintes. També es recomana que el temps màxim per romandre a l’interior d’aquests sigui de dues hores per facilitar així l´accés a altres usuaris i usuàries.

A tots dos cementiris, tal com passa durant la resta de l’any, hi haurà un servei d’escales per a qui ho necessiti.

Transport públic

L’Ajuntament de Badalona recomana l’ús del transport públic per accedir als dos cementiris de la ciutat. Durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris de la ciutat i el Cementiri de Sant Pere.

Durant els dies 31 d’octubre i l’1 de novembre no estarà permès l’accés dels vehicles a l’interior del Cementiri de Sant Pere.

Per a més informació: TUSGSAL 901 51 11 51 o visitar el web https://www.tusgsal.cat/

Badalona, 25 d’octubre de 2021