Twitter Facebook Instagram Youtube

L’exposició gràfica It’s a wonderful life arriba al Centre Cultural El Carme de Badalona

L’exposició gràfica It’s a wonderful life arriba al Centre Cultural El Carme de Badalona.

Es tracta d’una mostra del projecte visual Leafhopper, integrat per Blanca Galindo i David Simon, que explora noves narratives a través de la fotografia i el vídeo

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme acull, des del 30 de setembre fins al 28 de novembre, l’exposició It’s a wonderful life, poètiques sobre l’addicció, del projecte fotogràfic Leafhopper integrat per Blanca Galindo i David Simon. Aquesta exposició és una iniciativa del Vicerectorat de Patrimoni i Activitats Culturals de la Universitat de Barcelona (UB) i l’Ajuntament de Badalona que pretén apropar l’art contemporani i la fotografia al públic interessat en noves narratives a través de la imatge.

A la mostra es revisa, amb poètiques visuals a través de la fotografia i el vídeo, conceptes com l’addicció, la connexió emocional, l’individualisme o el consumisme i com poden tenir una vessant fosca o una “vida meravellosa”.

L’exposició lt’s a wonderful life es pot visitar gratuïtament de dimarts a divendres, de 16.30 a 20 hores; dissabtes, d’11 a 14 i de 16.30 a 20 hores; i diumenges i festius, d’11 a 14 hores. La inauguració tindrà lloc dijous 30 de setembre, a les 19 hores a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82)

Activitats complementàries

Durant el període expositiu s'han programat diverses activitats complementàries:

Dijous, 21 d'octubre, a les 19 hores

Taller: presentació del llibre It's a wonderful life. Leafhopper. Biblioteca Canyadó i Casagemes-Joan Argenté. (carrer de Jacinto Benavente, 3).

Diumenge, 24 d'octubre, a les 12 hores

Taller per a adolescents. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un llibre amb grapes amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció.

Diumenge, 21 de novembre, a les 12 hores

Taller per a públic familiar. Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82). Taller de creació d’un fanzine i d’un collage amb diferents imatges retallades al voltant del tema tractat a la introducció.

Totes les activitats són a càrrec dels creadors del projecte artístic i visual, David Simon i Blanca Galindo, comissaris de l’exposició. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al web de l'Agenda cultural.

Badalona, 21 de setembre de 2021